Kontakt

KONTAKTA OSS

Vi ser fram mot din kontakt

Konkurrenskraftiga priser – Snabb avkastning 4-7 år

Korta leveranstider

Flerspråkig personal

Specialister med mångårig erfarenhet

OM OSS

Vi är Solarsurf

Vi är ett ungt och dynamiskt företag som installerar solcellsanläggningar på Villor, Företag, Industrier, Lantbruk och BRF:er i mellersta och södra Sverige.

Vi tror på att erbjuda högkvalitativa och pålitliga solcellslösningar till våra kunder samtidigt som vi lägger stor vikt vid hög kundservice, snabba offerttider och snabba installationer.

Vår vision är att främja en hållbar framtid genom att erbjuda en hållbar energiproduktion som samtidigt ger fördelar för både miljön och plånboken. Vi strävar efter att leverera pålitlig och högkvalitativ service samtidigt som vi fortsätter att driva på utvecklingen inom solenergiindustrin.

solcellspark
solcellspark

PRISPRESSAREN

Riktigt bra priser

Vi håller i alla kostnader. För att du ska få det lägsta priset!

Det innebär att vi har slutat att göra platsbesök, vilket tar tid, är dåligt för miljön och egentligen inte tillför någonting för din solcellsinstallation.

Inga platsbesök

Hela vårt installlationsteam sitter istället på vårt trevliga kontor och är mycket mer anträffbara via mejl än förr i tiden då de var ute på fältet och knappt hade tid att svara i telefonen.

Våra kunder hjälper våra installatörer på några minuter genom att t ex ta en bild på taket och mejla till oss, eller förtydliga någon installation på taket. Men det är väldigt sällan det behövs då vi använder de senaste digitala verktygen för solcellsprojekteringen.

Vi försöker hela tiden vara det mest prisvärda alternativet på marknaden och våra offerter tål verkligen att jämföras.

Kontaktinformation

Växel

010-516 46 50

Måndag – fredag: 9:00-17:00

Epost

hej@solarsurf.se

gamla stan

Bolagsinformation

Postadress 

Solarsurf Sverige AB

Svärdvägen 9

182 33 Danderyd

Bolagsinformation

Org. nr. 559367-0390

Bankgiro: 5854-5773

 

hus med solceller

UPPTÄCK

Varför installera en solcellanläggning?

Installera en solcellsanläggning för att minska energikostnaderna, minska miljöpåverkan, och få en positiv ekonomisk avkastning på lång sikt. Kontakta oss för mer information idag!