Om oss

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]

Solarsurf installerar nyckelfärdiga solcellsanlägningar för villor i Mälardalen, Göteborg, Malmö och södra Sverige och snart har vi expanderat till övriga Skandinavien med vårt unika koncept med låga priser och premiumprodukter. 

 

 

 

 

 

Om oss - join the solar revolution - join Solarsurf

 

 

 

 

Join the solar Revolution

 Vår slogan är ”Join the Solar Revolution.” Varför en revolution? Jo, vi ser nämligen hur bra solcellsanläggningar nu har blivit, de har batterier, appar för statistik och garantier på solpanelerna på 25 år. Priserna har dessutom blivit så billiga att det är en investering som man får tillbaks efter mindre än halva garantitiden (för att inte tala om det högre fastighetsvärdet, vi hävdar att man redan där fått tillbaks investeringen). 

 

 

 Dessutom är nu solpanelerna så effektiva att de inte behöver täcka hela taket på en villa för att generera den el som behövs. Kort sagt, nu är det dags att byta ut det gamla ineffektiva elnätet som drivs av fossila bränslen, till modern, smart, närproducerad och småskalig elproduktion. Man undviker de stora svängningarna i elpriserna och får även en backup vid strömavbrott och oväder. Du får både ett mer miljövänligt boende, men även en mycket säkrare elförsörjning.

 

 

 Solarsurfs mål är att få bort fossila bränslen och stoppa den globala uppvärmningen. Det är därför vår slogan är ”Join the Solar Revolution.”  

 

 

 

 

 

Alla ska ha solceller – Billigt!

 

 

Det är därför vi har marknadens bästa prisgaranti, vi matchar alla våra konkurrenters priser. Dessutom drar vi av ytterligare 5% på nettopriset efter det gröna avdraget, ända upp till 14 dagar efter att du köpt hos oss. Det gör vi för att du ska känna dig trygg att du gör din bästa solcellsaffär med oss, att du ska rekommendera oss hos dina grannar och att vi tillsammans ska förbättra miljön – “Join the solar revolution.” 

 

 

Varför inte ta en titt på vår prislista, den är riktigt konkurrenskraftig och glöm inte bort vår oslagbara prisgaranti. Hos oss kan du köpa din solcellsanläggning tryggt.

 

 

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]