fbpx
010 - 516 46 50 Telefontid: Måndag - Fredag 9:00-17:00 [email protected]

Solceller Marbella

Din svenska solcellsleverantör på Solkusten. Frågor? Ring på (+34)661107209, eller mejla på [email protected]. Besök oss på Centro Plaza.

Förutom kontor i Stockholm, har vi även en filial på Solkusten.

Vi kan hjälpa dig att använda det svenska skatteavdraget för grön teknik i Spanien.

solceller-marbella-sol

Tryggt & Säkert

 • 10 års produktgaranti
 • 25 års effektgaranti
 • Öppet köp i 14 dagar
solceller-marabella-gronenergi

Skattereduktion

 • 15% för nätanslutet solcellssystem
 • 50% för system för lagring av egenproducerad elenergi
 • 50% för laddningspunkt till elfordon

Välkommen till Solarsurf Solkusten

Vi erbjuder det senaste i solcellslösningar av högkvalitativa produkter och med konkurrenskraftiga priser. Vi följer Spaniens och EU:s rekommendationer av förnybar energi. Vi erbjuder såväl privatpersoner som företag de bästa lösningarna för att sänka sina elkostnader.

Då Spanien som alla andra europiska länder har höga elpriser kan det vara en god idé att investera i en egen solcellsanläggning och även värna om miljön. Olika faktorer kan påverka valet av vilken typ av solceller som passar för ditt hus.

Beroende på vilket resultat man eftersträvar finns det olika varianter av solpaneler som skiljer sig både i pris och effektivitet. Vi hjälper dig naturligtvis att hitta rätt lösning för just dig.

Välkommen till Solarsurf Marbella!

solarsurf kontor Centro Plaza marbella

Investera i din framtid

solceller-marbella-golden-shield

Varför ska man installera en solcellsanläggning?

 • Lägre elkostnad
 • Öka värdet på huset
 • Skydda dig mot elprishöjningar
 • Undvik strömavbrott
 • Värna om miljön
solarsurf-favicon

Varför skall man välja oss på Solarsurf?

 • Korta leveranstider
 • Specialister med mångårig erfarenhet
 • Flerspråkig personal
 • Konkurrenskraftiga priser – Snabb avkastning 2-3 år

“Jätteenkel process. Det var hur lätt som helst och solcellerna är faktiskt riktigt snygga!”

Anders Pettersson, Stockholm

“Lyckades tyvärr inte hitta billigare pris hos konkurrenterna! Tog några veckor extra att få leverans, men hade bra kommunikation med Solarsurf”

Stefan Torstensson, Malmö

"Väldigt bra och duktiga! - Har haft en bra och säker kontakt under installationsprocessen samt en väldigt bra kundtjänst som svarar snabbt på både mail och telefon"

Bo Theutenberg, Stockholm

Om oss

SOLARSURF SOLKUSTEN AB har sedan 2022 etablerat oss i Marbella med omnejd och har vårt kontor på Centro Plaza i Nueva Andalucia.

– Solarsurf tror på innovation och enkelhet och erbjuder en tekniskt avancerad produkt.

– Solarsurf vill göra skillnad och jobbar mot förnybar solenergi. 

– Solarsurf är engagerade i att tillhandahålla de mest effektiva produkterna inom solenergi med långverkande solenergilösningar.

Vi erbjuder design, installationstjänster samt teknisk support. Du kan vara både producent och konsument av smart energi och vi finns med dig före, under och efter ditt köp. Vårt företag har inga stora overhead kostnader vilket betyder att vi kan erbjuda våra kunder snabba installationer för låga priser samtidigt som vi erbjuder absolut bästa kvalitet.

Miljö är en stor fråga för oss. Att skapa en bättre värld för vår nästa generation med att minska koldioxidnivån och hålla den nere är en stor utmaning för oss! Vi värnar om vår planet och tänker på framtiden och det gör vi genom att välja grön energi.

Besöksadress:

Centro Plaza
Av. de Manolete 1
29660 Marbella

Skicka mail till oss

Eller ring på: (+34)661107209

Finansiering

Om du behöver en avbetalningsplan för din investering, så råder vi dig att tala med din bank för att få de bästa villkoren och lägsta räntan. Det du sparar på din elräkning använder du givetvis för att betala av på ditt lån. Vi kan även hjälpa dig med olika finansieringsalternativ. Du som är svensk medborgare kan finansiera ditt köp via vår samarbetspartner Sambla, se länk för ansökan på hemsidan eller följ länken HÄR. Alla betalmedel är godkända hos oss.

Kompletta solcellsanläggningar

icon-roof

Solcellspaneler

Din solcellsanläggning får de senaste solcellspanelerna som just nu produceras, premiumpaneler i svart utförande.

icon-accumulator

Växelriktare

Vi använder de mest välkända märkena från t ex Huawei och Sungrow. Både vanliga och hybridväxelriktare, för att även ladda batterier. Appstyrda såklart!

icon-battery

Batterier

Med 50% i skatteavdrag finns det inte längre någon ursäkt att inte inkludera ett batteri i anläggningen. Vi rekommenderar att lägga till ett batteri, efter avdraget är det nästan samma kostnad.

icon-techniciann

Installation

Erfarna installationsteam installerar din solcellsanläggning snabbt, effektivt och proffsigt i hela sverige. Våra underentreprenörer är mycket erfarna takläggare och elfirmor.

icon-blueprint

Dokumentation

Viktigaste momentet i hela installationen – överlämnandet. Du erhåller all dokumentation och en genomgång i handhavande

icon-electric pole

Utbildning

Under genomgången i handhavande av din solcellsanläggning utbildas du i både hur den fungerar, men även vilken skötsel din anläggning behöver.